banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Güllüoğlu ŞUTİM Esnafını Dinledi

      Şanlıurfa Belediyesi Hal Müdürü İ.Halil Özen ile birlikte Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş'a tebrik ziyaretinde bulunan Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, burada esnafla fikir alışverişinde bulundu.

      Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM)'e büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, tekrar başkan seçilen Faruk Akbaş ve yeni ekibini bir kez daha kutladığını ifade etti.

      Güllüoğlu "Yapılan seçimin ardından tekrar başkan olan Faruk Akbaş'a hem tebrik ziyaretinde bulunmak hem de esnafımızın sorunlarını dinlemek amacıyla bir araya geldik. Esnafımızın bile iletmiş olduğu bazı sıkıntılar var. Bunların en kısa sürede çözümlenmesi için gayret sarf edeceğiz. Toplantıda ayrıca Şanlıurfalılara en kaliteli sebze ve meyveyi nasıl ucuz fiyata nasıl yedirebiliriz sorusuna yanıt aradık. Tarım kenti Şanlıurfa'da yöre halkının sebze ve meyve yetiştiriciliğinde nasıl üretken konuma gelmesi gerekir bunu tartıştık. Umarım bu konuda Faruk Akbaş ve yeni yönetiminin çok önemli çalışmaları olacaktır" dedi.

     Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş ise rutin toplantılarına katılarak esnafın sorunlarını dinleyen ve eksiklikleri not alan Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Hal Pazarı Müdürü Halil Özen'e gerek dernek adına gerekse esnaflar adına teşekkür ettiklerini söyledi.

    ŞUTİM'de esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Yardımcısı Güllüoğlu ve Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş, ŞUTİM'de hayırsever esnafların katkılarıyla yapımı devam eden camii inşaatında incelemelerde bulundular.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.