banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Güller Şehrinden Peygamberler Şehrine

Yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Nuri Okutan'a plakete veren heyet, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda Şanlıurfa ile ilgili sunumu izledi.

Sunum eşliğinde Şanlıurfa'ya yapılabilecek yatırımlar ve yatırım alanları ile ilgili bilgi veren Vali Nuri Okutan, kentin sulanabilir arazileri, sanayi ve ticaret alanları, eğitim, turizm ve jeo stratejik konumu hakkında ilgili bilgi verdi.

Heyetin Şanlıurfa'ya gelmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Okutan, "Güller şehrinden peygamberler şehrine hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Şanlıurfa, birçok rengi, güzelliği bir arada barındıran bir şehir. Siz de kenti gezdiğiniz zaman bu fikre katılacaksınız" dedi.

Heyette bulunanlar, Vali Nuri Okutan'ın bugüne kadar görev yaptığı yerlerde ülkesine ve milletine büyük hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, her zaman Okutan'ın bu çabalarını destekleyeceklerini belirttiler.

Vali Okutan, Şanlıurfa'yı anlatan yayınlardan oluşan bir seti misafilere hediye etti. Heyette bulunanlar da Isparta'dan getirdikleri gül ürünlerinden oluşan bir seti Vali Okutan'a hediye ettiler.

www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/755.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.