banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gezici Çocuklar Gönülerince Eğlendiler

Şanlıurfa Belediyesi’nce 23-28 Nisan 2011 tarihleri arasında organize edilen “Gezici Çocuk Şenliği”nin bugünkü durağı Batıkent (TOKİ) oldu. TOKİ Park Alanında kurulan Gezici Çocuk Şenliğine aileleriyle birlikte katılan minikler, çeşitli animasyon gösterileri ve şişme oyun parkurunda gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

     Dev kay kay, combo olimpik parkur, canlı langırt v.b eğlence alanlarında keyifli dakikalar geçiren Batıkent’teki (TOKİ) minikler çocukluğun tadını çıkarttılar.

Birbirinden heyecanlı yarışmaların yer aldığı şenliğini kimileri çocuklarını kimileri ise torunlarını getirdi.

Şenliğe iki çocuğu ile birlikte katılan Mustafa Kebapçıoğlu ”TOKİ’den şehir merkezine her gün ya da haftada bir gidip çocuklarımızı eğlendirme imkanımız olmuyor. Belediyenin bu etkinliği çocuklarımız kadar bizi de sevindirdi. Umarız buralarda bu etkinlerin devamı gelir. Allah belediyemizden ve başkanımızdan razı olsun.” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.