Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rjp88khsqpsur3cn3oaob6vqk6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
GENÇLERDEN TOPAÇ YARIŞMASI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

GENÇLERDEN TOPAÇ YARIŞMASI

Y.G.M. ; Şanlıurfa’ nın yok olmaya yüz tutmuş kültürel değerlerini yaşayarak öğrenmeleri için başlatmış olduğu kültür günlerinde bu ay Topaç yarışması düzenledi. Eski zamanlarda yaygın olan Topaç oyununun zamanla yok olmaya yüz tuttuğu ve bu oyunun tekrar  genç nesile öğretilerek yaşatılması için düzenlenen yarışmaya gençler ilgi gösterdi.
Park alanında yapılan Yarışmaya yaklaşık 20 genç katıldı.Zevkli geçen yarışma  sonunda gençler arasında dereceye girenlere tişört v.b çeşitli hediyeler verildi. Çevredeki vatandaşların da yarışmayı meraklı gözlerle izlemesi yarışmaya ayrı renk kattı.
Yarışma ile ilgili düşünlerini dile getiren Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli: ” Geçmişteki değerlerimizin günümüzdeki canlılığını koruması adına bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Bu tür kültürel oyunlarımızın, gelecek nesillere aktarması güzel bir duygu.Bu gibi etkinlikleri her ay tekrarlamayı düşünüyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.