Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b9nhuvlmm2oidd9t59aee7sgh4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Gençler sabah namazında Yasin için buluşuyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Gençler sabah namazında Yasin için buluşuyor

 Hepimiz Yasin Börü'yüz diyen gençler pazar günü sabah namazında Fatih Camii'nde buluşacak Gençler Yasin ve olaylarda katledilen diğer şehitler için dua ederek, Kur'an okuyacak.

HDP'nin sokağa çıkma çağrısının ardından PKK yandaşları tarafından kurban dağıtırken yakalanarak önce bıçaklanıp silahla vurulan 16 yaşındaki Yasin Börü daha sonra 3. kattan atılmış, araçla üzerinden geçilmiş, kafası taşlarla ezildikten sonra kesilmek istenmiş son olarak da atılan molotofla yakılmıştı. Ailesi Yasin Börü'yü ayağındaki benden tanımıştı.

Olayda Yasin'le beraber Hasan Gökgöz ve Hüseyin Dakak da vahşice katledilmiş, Yusuf Er de yaralı olarak kurtulmuştu. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.