banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Gaziantep'te iki grup arasında gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada av tüfeği ile vurulan 1 kişi ölürken, 1 kişi de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi Yeşilvadi Parkı'nda meydana geldi. İki grup bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine karşı silah ve bıçak kullandı.

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüşen olayda, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar Ahmet Y.’ye isabet etti. 18 yaşındaki U.K. ise aldığı bıçak darbelerinden dolayı yaralandı.

İddiaya göre, hayatını kaybeden Ahmet Y. ile yaralanan arkadaşı U.K.’yı olaya karıştığı öne sürülen kişi veya kişiler tarafından özel bir hastaneye bırakıp kaçtığı belirtildi.

Özel hastanede tedavisi devam eden U.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ahmet Y.’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.