banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gaziantep'te bir ayda uyuşturucudan 100 kişi tutuklandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ağustos ayı içinde uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılarına yönelik düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan 145 kişiden 100’ü tutuklanırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz Ağustos ayı içinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlileri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik baskınlar düzenlendiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, yapılan baskınlarda 35 kilo 500 gram esrar, 90 kilo 930 gram toz esrar, 350 gram metamfetamin hap, 8 kilo 50 gram eroin, 20 gram bonzai, 28 adet kenevir bitkisi kökü, 237 adet captagon hap ve 33 bin 320 adet extacy hap ele geçirildiği ifade edildi.

Uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılarına yönelik baskınlarda 145 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınan 45 kişi serbest bırakıldığı ve 100 kişinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.