banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gaziantepli Terör Kurbanları Devlet erkanının katılımı ile defnedildi

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden vatandaşlar için Bahaeddin Nakıboğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Devletin zirvesini bir araya getiren cenaze töreninde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, bakanlar ve çok sayıda milletvekili ve askeri erkan katıldı. 



Bombalı saldırıda yaşamanı yitiren vatandaşlardan Onur Fikret Aker (21), eşi Duygu Aker ve henüz bir yaşındaki kızı Almina Melisa Aker, Safi Canbaş (48), İsmail Daler (30) ve Sevgi Gülperi İnanç'ın (11) Türk bayraklarına sarılı naaşları, burada kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in annesi Perihan Kıymık'ın (64) cenaze namazı da saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarla birlikte kılındı.Tören alanında duygusal anlar yaşanırken, hayatını kaybedenlerin yanı sıra protokoldeki bazı isimler de göz yaşlarına hakim olamadı. Aynı zamanda annesini de kaybeden Bakan Şahin'in göz yaşlarını tutamadığı törende, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da Şahin'e başsağlığı dilerken, göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.



Cenaze törenin yapıldığı Bahaeddin Nakıboğlu Camii'nde devletin zirvesinin yanı sıra ölenlerin yakınları tarafından da avlu tamamen dolduruldu.Cami'nin etrafında çok sayıda vatandaş bulunurken vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sık "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Gaziantep Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.