Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_94sujtroqcnh7th6d5apvls5t7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Gardiyan şiddetinde mahkuma 1,5 yıl ceza haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gardiyan şiddetinde mahkuma 1,5 yıl ceza

 Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nde yasal haklarını talep ettiği ve haklarını alma konusunda ısrarcı olduğu gerekçesiyle 10'dan fazla gardiyanın saldırısına maruz kaldığı ve öldüresiye dövüldüğü basına yansıyan Cihan Yeşil isimli mahkûma bir darbe de mahkemeden geldi.

Yeşil'in ailesi ve avukatları tarafından sorumluların cezalandırılması için açılan davada, şiddet uyguladığı belirtilen gardiyanlar yerine işkenceye maruz kalan mahkuma ceza verildi. Mahkeme, Cihan Yeşil'e 1 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Verilen kararla bir işkence davası daha işkencecilerin aklanmasıyla sonuçlandı.

Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nde Cihan Yeşil isimli mahkûmun, yasal haklarını talep ettiği ve haklarını alma konusunda ısrarcı olduğu gerekçesiyle 10'dan fazla gardiyanın saldırısına maruz kaldığı ve öldüresiye dövüldüğü iddia edilmişti. Cihan Yeşil'in, gördüğü işkence nedeniyle geçici hafıza kaybı yaşadığı ve sol kolundan felç geçirdiği, ayrıca boğazında boğma girişimini gösteren izlerin olduğu görülmüştü.

Yaşanan işkence vahşeti Cihan Yeşil’in bir koğuş arkadaşının haftalık telefon görüşmesi sırasında olayı ailesine anlatmasıyla ortaya çıkmıştı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.