banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Fuhuşta söylenen sözler polisi şaşırttı
Baskını, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı polisler gerçekleştirdi. Mekana müşteri kılığında giren bir polis, garsondan yanına yabancı bir kadın getirmesini istedi. Polis, 1 saatlik ilişki için 350 lira isteyen kadından indirim talep etti. Kadın da bunun üzerine, "Akaryakıt her ay 3 kez zam görüyor. Ben bir yıl sonra zam yaptım. Ama senden 50 lira almıyorum. Nakit parası olmayanlar senet bile imzalamayı teklif ediyor" dedi.
GARSONDAN TEŞEKKÜR
Kadınla 300 liraya anlaşan polis, komiserine "Civciv yumurtadan çıktı" diyerek baskını başlattı. Baskında 2'si Türk 15 kadın ve işletme müdürü gözaltına alındı. Bir garson komisere "Baskınlarınız sayesinde sigortasız çalışan kimse kalmadı. Teşekkürler" dedi. Sigortasız işçi çalıştıran işyerlerine kişi başına 7 bin 500 lira ceza kesildiği öğrenildi. Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, minibüslerle şubeye götürüldü.
Kaynak: Barış SÖZAL / SABAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.