banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Flaş! 5.Göbeklitepe Yarımaratonu İptal edildi.

Ulusal ve Uluslararası bin’e yakın atletin katılımı ile yapılan 5.Göbeklitepe Yarımaratonu & 10 K Koşusunun seçim nedeniyle iptal edilmesi dolayısıyla tertip komitesi tüm katılımcılardan özür diledi.

konuyla ilgli yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Ö.Faruk Kesik şunları söyledi:
Şu ana kadar 400 kişinin müracaat ederek katılım ücretini yatırıp ve birçoğunun uçak biletini aldığı organizasyonumuzu Seçimin etkilemesi Ülkemizdeki koşu camiasında üzüntüyle karşılandı. Şanlıurfa Valiliği , Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi , Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ortaklaşarak verdiği karar neticesinde böylesi büyük ve ciddi organizasyonların gününde yapılamadığı taktirde prestijinin düşebileceği ve koşu katılımcılarının aylar öncesinden planlama yapması dikkate alındığında 5.Göbeklitepe Yarımaratonu & 10K Koşusunun 2015 yılı içinde iptal edilmesi uygun görülmüştür.

Aynı koşunun 6 Kasım 2015 Pazar günü aynı yerde ve saatte yapılması için Türkiye Atletizm Federasyonuna müracaatta bulunulmuş olup, federasyonun 2016 yılı Faaliyet takviminde yer almasının ardından www.sanliurfayarimaraton.com adresinde kayıtların yeniden açılacağını daha önceki kayıtların ise geçerliliğini koruyacağı Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Ö.Faruk Kesik tarafından bildirilmiştir.

Elimizde olmayan bu aksaklıktan dolayı tüm koşu dostlarımızdan ve katılımcılarımızdan ayrıca bizi destekleyen kurumlardan tertip komitesi adına özür dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.