banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Fırıncılar odası başkanı Karaatlı'ya silahlı saldırı

Şanlıurfa Büyükyol Mahallesinde bulunan  fırıncılar odasının  taziye evinde Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı  silahlı saldıraya ugradı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirenin  eski Fırıncılar oda mali işler sorumlusu Mehmet Yıldırım olduğu iddia edildi.

İddiaya göre, bugün Şanlıurfa Büyükyol Mahallesinde Bulunan  fırıncılar odasının  taziye evinde Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı oda yönetimi ve fırıncılara iftar yemeği verecekti. İftara bir saat kala taziye evinde yemek hazırlıklarını yapan Karaatlı'yı, Eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Yıldırım konuşmak amacıyla dışarı çağırdı. dışarıda yaşanan kısa tartışma sonrası bilinmeyen bir nedenle Mehmet Yıldırım yanında getidiği silahla Mehmet Emin Karaatlı'nın ayağına üç el ateş etti. Daha sonra kaçarak kayıplara karıştı

her iki ayağından yaralanan ve kanlar içinde kalan fırıncılar odası başkanı Mehmet Emin  Karaatlı  ambulansla Harran Üniveristesi Hastanesine kaldırıldı.

olayla ilgili soruşturma sürüyor...

Kaynak: Urfasiyaseti / Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.