banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Faruk Çelik'in uçağı arızalandı

Ankara’dan Şanlıurfa'ya gelen, içinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in de bulunduğu uçağın yaşanan teknik arıza nedeniyle Esenboğa havalimanına geri döndüğü duyuruldu.

AK Parti Şanlıurfa'dan 1. sıradan Milletvekili adayı gösterinen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, bugün sabah saat 9:30'da şanlıurfa'ya gelmesi bekleniyordu. Faruk Çelik Hacıbekir Sofrasında AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen payramlaşma törenine de katılacaktı.

AK Parti Urfa il teşkilatı Çelik'in gelmemesi nedeniyle mevcut vekiller, vekil adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılmıyla bayramlaşmasını saat 11:00'de yaptı.

Haber: Ali Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.