banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Fakıbaba'dan Ulaşım Komisyonu Onuruna Yemek

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaşım Komisyonu onuruna bir yemek verdi.

      Belediye Başkanı Fakıbaba’nın El Ruha Oteli’nde verdiği akşam yemeğinde bir araya gelen Ulaşım Komisyonu Üyeleri, “Ortak Havuz Çalışma Şartları” üzerine fikir alışverişinde bulundu.

     Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, 6 ayrı kooperatif başkanı ile STK ve basın temsilcilerinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ortak havuzun oluşturulmasında emeği geçen herkese minnettarlık duyduğunu kaydetti.

    Şanlıurfa’da toplu taşımada büyük değişimlere gittiklerini, Ulaşım Mastır Planı doğrultusunda yeni güzergâhlar belirlediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Fakıbaba, bu süreçte yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen “Ortak Havuz” etrafında buluşmalarının oldukça sevindirici olduğunu söyledi.

   Halk otobüsü kooperatif başkanlarıyla Şanlıurfa Belediyesi arasında köprü görevini yürüterek, yaşanan problemlerin daha hızlı bir şekilde ortadan kaldırılması konusunda büyük emekler sarf eden yerel basın çalışanlarına ve özellikle Güneydoğu Medya Grubu Program Sunucusu Ekrem Demirbilek’e teşekkür eden Başkan Fakıbaba, süreçte emeği geçen herkesi teker teker kutladığını söyledi.

   Yemeğe katılan kooperatif başkanları ve üyeleri yemeğin ardından STK temsilcileri ve basın mensuplarıyla topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.