banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Fakıbaba'da otobüsçüler açıklaması

Şehir İçi Minibüs Şoförleri ve Toplu Taşıma Koop. Başkanlarının eylemi iki gündür devam etmekte.

 

Dün il dışından dönen ve Şanlıurfa Belediye Meclisini yöneten Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya konu ile ilgili sorular sorduk. İşte Fakıbaba'nın toplu taşımadaki yaşanan olaylar ile ilgili tepkisi.

 

Tek amacının halka daha iyi hizmet etmek olduğunun altını çizen Fakıbaba; “Biz araçları bu bağlamda getirdik” dedi. Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, şoför esnafı için kardeşimiz derken, zaman içinde şoför esnafının da iyi niyetlerini göreceklerini vurguladı.

 

 Zaman içinde her şeyin hallolacağını düşündüğünü aktaran Başkan Fakıbaba, zamanla onlarda halka iyi hizmet vermenin önemimi anlayacak ve kazanan hem esnaf hem de Urfa halk olacaktır diye konuştu.

 

Fakıbaba son olarak yeni gelen araçlar için kesinlikle bir art niyetinin olmadığını dile getirdi.

 

Halka hiçbir zaman sadece bir firmaya ya da kuruma yönelik araçlara binmeleri zorlanamaz derken, bunun hiçbir mantığı olmadığının altını çizdi. Talep oldukça firmaların ve araçların sayısı artacaktır diyen Fakıbaba bunu hiçbir zaman karşıdaki tarafı yaralamak olarak görülmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.