banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Fakıbaba, Yaşlıları Ziyaret Etti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba ile beraberindeki bayanlar, Güçsüzler Yurdu’nda kalan yaşlıları ziyaret etti.

      Bayan STK temsilcileri ve üyeleri evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları yöresel yemekleri, Şanlıurfa Belediyesi Güçsüzler Yurdundaki yaşlılarla paylaştılar.

     Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla’nın organize ettiği etkinlikte, Güçsüzler Yurdundaki yaşlılarla aynı sofraya oturan bayanlara Başkan Fakıbaba ve Eşi Gül Fakıbaba da eşlik etti.

GÜÇSÜZLER YURDU İÇİN YENİ PROJE HAZIRLANIYOR

     Yaşlılarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Fakıbaba, yaşlılara ve bayanlara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

     Yaşlıların elini öpen ve onlardan hayır duası isten Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Bu gün bayanların yaşlılarla bir araya gelmeleri çok güzel bir olay. Ben yaşlılarımızın her zaman emirlerindeyim. Yaşlılarımızla ilgili çok güzel bir çalışmamız olacak. Güçsüzler yurdumuzu daha da iyileştireceğiz. Bu proje hazırlığımız sürüyor. Gerekli yerlerle görüşmelerimiz ve yazışmalarımız da devam ediyor. İnşallah burayı çok daha güzel bir ortama kavuşturacağız. “dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.