banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Fakıbaba STK'ların Bayan Temsilcileriyle Buluştu

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Hayati Harrani Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları(STK)’nın bayan temsilcileriyle bir araya geldi.

      Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi’nin organize ettiği toplantı öncesinde Belediye’ye ait üstü açık turizm otobüsü ile şehir turu yapan ve ardından Hayati Harrani Kadın ve Gençlik Destek Merkezi’ni giden 19 STK temsilcisi, burada düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Fakıbaba ile fikir alışverişinde bulundu.

    Şanlıurfa Belediyesi olarak özellikle bayanlara ve çocuklara yönelik yürütülen hizmetler hakkında STK temsilcilerine önemli bilgiler aktaran Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

   Hayati Harrani Kadın ve Gençlik Destek Merkezi’ne gelişi sırasında çoğunluğu çocukların oluşturduğu mahalle sakinlerinin sevgi seli ile karşılanan Başkan Fakıbaba, kendisine tezahüratta bulananlara elini sallayarak yanıt verdi.

   Eşi Gül Fakıbaba, Danışmanı Yavuz Akgün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla ve YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Şeref Nur Alpan ile birlikte STK’ların bayan temsilcilerini dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, bundan sonraki süreçte yapılması gereken projeleri tartıştı.

    Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde hizmet gösteren Kadın ve Gençlik Destek Merkezleri ve El Sanatları Merkezlerinin sayıca artırılması için çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Fakıbaba, “Şanlıurfa’da kadınlarımızın istihdamını artırmak amacıyla birçok mahallede hizmete açtığımız Kadın Destek Merkezlerimiz ve El Sanatları Merkezleri kadınlarımızın toplumdaki sosyal statülerini artırmıştır. Bu merkezlerin sayıca artırılması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

   Toplantının ardından Hayati Harrani Kadın ve Gençlik Merkezi’ni gezen STK’ların bayan temsilcileri, Urfalı bayanlara böyle önemli bir imkanı sağlayan Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.