Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6caud8a0qvht10cq5bt4cv4vh5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eyyubiye'de traji komik olay; Okul duvarı yanlışlıkla yıkıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eyyubiye'de traji komik olay; Okul duvarı yanlışlıkla yıkıldı

Yaklaşık olarak 3 ay önce Eyyubiye İlköğretim Okulunun civarında çevre düzenlemesi yapan belediye aracı, çalışma esnasında devrilerek 10 metre uzunluğunda okul duvarını ve otomatik kapısını yıktı. Geçen 3 aylık süre içerinde belediye sadece okul duvarını ördü. Ama hala kapıyı yapmadı.


Yapılamayan okul kapısı öğrencilerin okuldan kaçmasına sebep oluyor. Aynı zamanda sadece okuldan kaçmakla değil bunun yanında caddenin işlek olması nedeniyle öğrenciler zor anlar yaşıyor.


Öğrenci velileri, "Belediye aracı hem okulun duvarını hem de çalışan otomatik kapının yakılmasına neden oldu. Ama sebep oldukları yıkım için herhangi bir adım atılmadı. Çocuklarımız giriş kapısının kapalı olması nedeniyle arka bahçeyi gezerek yıkılan kapıdan çıkarak okuldan kaçıyorlar. Çocuklarımız her gün okula gidip gelirken korku içinde evde onları beklemekteyiz. O yüzden daha çocuklarımıza bir şey olmadan belediyeye sesleniyoruz. Yıktığınız yerleri gelin yapın"

Şeyhmus Aydoğdu / Gapgundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.