banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eyyubiye esnafı polis baskını AK Partiye şikayet etti VİDEO

gümrük kaçağı ve faturasız cep telefonlarına el koymasına tepki göstererek, AK Parti İl Başkanlığına gitti. Mağdur olduklarını belirten esnaf, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'den yardım istedi.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Eyyübiye Mahallesi’nde bulunan 13 işyerinde arama yaptı. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen aramalarda, gümrük kaçağı ve faturasız olan 1200 cep telefonuna el konuldu. Operasyon sırasında iş yerlerinde kaçak cep telefonu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi ise ifadelerinin alındıktan sonra cezai işleme çarptırılarak serbest bırakıldı.

 

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilere esnaf adına açıklama yapan Muzaffer Öğe, cep telefonlarına el konulmasından dolayı mağdur olduklarını belirterek, “El konulan telefonların arasında tamir için bırakılan müşterilerin telefonları da var. Müşteriler gelip bizden telefonlarını soruyor. Polis el koydu denilince, mağduriyetinin giderilmesi için yeni telefon istiyor. Ne yapacağımızı bilemez durumdayız, yaşadığımız mağduriyetin son bulmasını istiyoruz. Burada il başkanıyla görüştük ve kendisi bizlere yardımcı olacağını söyledi” dedi.

 

Emniyet görevlileri ise yapılacak incelemeden sonra cep telefonlarının kendilerine teslim edileceğini ifade ettiler.

 

Esnaf, yaptıkları görüşmenin ardından parti binasından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.