banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE TABLET

Eyyübiye Belediyesi'nin eğitime ve öğrencilere yatırımı devam ediyor. Eğitim öğretim yılı öncesi okullarda bakım ve onarım çalışmasıyla başlayan süreç yıl içerisinde çeşitli etkinliklerle devam etti. Okulların son günü olan ve öğrencilerin hem karne heyecanı hem de 3 ay sürecek tatile girmenin mutluluğunu yaşadığı bugün de Eyyübiye Belediyesi öğrencileri yalnız bırakmadı. Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelip, okullarda sosyal kültürel etkinliklere katılan ve derslerinde başarılı olan öğrencilere tablet ve çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, mevsimlik tarım işçisi olan ailelere mensup 4. sınıf 10 yaş grubu öğrencilerinin yıl içerisinde sergilediği tiyatro gösterisindeki performansından ve eğitim öğretim hayatındaki başarılarından dolayı öğrencileri ödüllendirdi. Öğretmenleri Tuba Kurt gözetiminde, hayvan sevgisi, dostluk ve kardeşlik temalarının işlendiği 'Ayının Fendi Avcıyı Yendi' isimli tiyatro gösterilerini yıl boyunca sergileyen öğrencilerin mutlulukları adeta gözlerinden okundu. Okul Müdürü Mehmet Göbek'le birlikte okulun bahçesinde düzenlenen törende, Bahar Aslan, Zeynep Keskin, Tuba Amaç, Rumeysa Çelik, Songül Çizik, Mehmet Bülbül, Mehmet Fatih Özdemir, İbrahim Halil Salgut, Meral Kaya, Dilan Polatoğlu ve Oktay Bilen'e, aralarında tabletin de bulunduğu çeşitli hediyeler veren Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili İlhami Günbeği, Eyyübiye Belediyesi'nin her zaman eğitim, eğitimci ve öğrencilerin yanında olduğunu söyledi.

Okulun bahçesinde düzenlenen törenin ardından 4 C sınıfı öğrencilerine karne dağıtan ve öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Vekili Günbeği şunları söyledi, "Öncelikle öğrencilerimizin heyecanına ve mutluluğuna bizler de ortak olurken öğrencilerin sevinci bizleri çok mutlu etti. Öğrenci yıllarımıza döndük. Belediye başkanımız Sayın Mehmet Ekinci il dışında önemli bir programda olduğu için bugünkü programa katılamadığından dolayı bizler vekâleten katıldık. Aynı zamanda bugün çocuk işçiliği ile mücadele günüdür. Karne dağıtım günü ve tiyatro grubunda başarılı olan hem derste başarılı olan, hem de tiyatro grubunda başarılı olan öğrencilerimize Eyyübiye Belediyesi olarak çeşitli hediyelerle birlikte tablet hediye ettik. Öğrencilerimize bir ömür boyu başarılar dilerim. Yaz tatillerinde hem kitap okuyacakları sözü verdiler hem de sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirttiler. Eyyübiye Belediyesi olarak eğitimin öğretimin her zaman yanındayız. Eğitim öğretimin olduğu yerde Eyyübiye Belediyesi elinden gelen bütün desteği gösteriyor. Gerek okul park, bahçe düzenlenmesi, laboratuarlara destek amaçlı Eyyübiye belediyesi sürekli destek vermeye devam edecektir.’’

Mehmet Akif İnan İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Göbek’te, ‘’Bugün çocuklar için karnelerin verildiği gündür.  Eyyübiye Belediyesi okulumuzu ziyaret ederek özellikle tiyatroda başarı gösteren öğrencilerimize tablet ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. Bizler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, başkan yardımcılarına ve ekibine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bizler çocukların yanındayız, bizler eğitimin yanındayız, insanlarımızın yanındayız mesajını bizlere Eyyübiye belediyesi verdi.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.