banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

EYYÜBİYE BELEDİYESİ MAĞARALAR BÖLGESİNE EL ATTI

Besiciler tarafından hayvancılığın yapıldığı Dedeosman Mahallesindeki mağaralar bölgesinde Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce,  sivrisinek ve bu tarz haşereleri önlemek amacıyla temizlik çalışmalarına başlanıldı.

İnsan odaklı belediyecilik söylemini ilk günden itibaren her platformda dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlara daha kaliteli bir yaşam sunmak için Dedeosman Mahallesindeki mağaralarda temizlik çalışması başlattı.  Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 5 kamyon ve 1 kepçe ile 2 gündür devam temizlik çalışmalarının 3 ay süreceği belirtildi. Günde ortalama 20 ile 30 kamyon arasında toplanan atıkların eski çöp merkezine aktarıldığı da belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade ettiler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik yapılan bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah toprak ile bölge sorumlusu Hadi Yedikardeş eşlik etti.  Dedeosman mahallesinde besicilik yaparak geçimlerini sağlayan vatandaşlar da Başkan Ekinci’yi karşılarında görünce, bölgede başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

“HERŞEY DAHA TEMİZ BİR EYYÜBİYE İÇİN ”

Bölgedeki incelemeleri sırasında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci “ Temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürecek “ dedi.  Ekinci “ Temizlik işleri müdürlüğümüzce bölgemizde başlatılan çalışmaları yerinde görmek ve bölgedeki vatandaşlarımızın dilek ve görüşlerini almak için buradayız. İlk günden itibaren ifade ettiğimiz gibi yapılan her şey daha temiz bir Eyyübiye içindir. Özellikle Yakubiye ve Dedeosman mahallerinde besicilikle uğraşan vatandaşlarımızın sıkıntılarına ortak olmak için burada bulunuyoruz. Malumunuz buralarda besicilikten dolayı çevreye yayılan kötü koku ve haşerelerden vatandaşlarımız ve bölgemiz olumsuz etkileniyor. Temizlik İşleri müdürlüğümüzün başlattığı çalışmayla bir nebze de olsa bunun önüne geçmiş olacağız. Ama kalıcı çözüm için çalışmalarımız sürüyor. Bunu da inşallah en kısa zamanda tamamlayacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.