banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

EV TOPLANTILARI BİLE MİTİNG GİBİ


AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim gününe kadar kendi bölgesinde ayak basmadık hiçbir nokta bırakmamaya gayret ettiklerini belirten Mehmet Ekinci, her gün ev toplantısı diye gittikleri programlarda bile miting yapmak durumunda kaldıklarını belirtti.

Halkın AK Partiye olan ilgisinin evlere sığmadığına dikkat çeken Ekinci, “Seçim Bölgemizdeki tüm mahalle ve köylere ulaşmaya çalışıyoruz. Adım basmadık hiçbir yer, selamlayamadığımız hiçbir seçmen kalmasın istiyoruz. Günlük programlarımızda ev toplantısı diye belirtilen toplantıları bile sokakta miting havasında gerçekleştiriyoruz. Partimize gösterilen ilgi evlere sığmıyor. Bu durum halkımızın hizmetlere olan susamışlığının ve başlatılmış hizmetlerin devamının istenmesinden başka bir şey değil. 31 Mart sabahı herkesi kucaklayan bir Belediyeyi tüm Eyyübiye halkının hizmetine sunacağız. Beraber düşüneceğiz, birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.