banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Erdoğan'dan Kurtulmuş'a: Kusura bakma kardeşim

'Marufun Egemenliği' ana temalı genel kurulda önce kürsüye çıkan Kurtulmuş, IMF'yi ve hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. "Sayın Başbakan'a ricamızdır. IMF ile anlaşmayın. Millet sizden bunu bekliyor" diyen Kurtulmuş, ekonominin dinamiklerinin, zengini daha zengin hale getirdiğini, buna karşı fakiri daha da fakirleştirdiğini kaydetti.

IMF YÖN VERİRSE YOLUMUZ AYRILIR

Kürsüye gelen Başbakan Erdoğan ise "Kusura bakma Numan Bey kardeşim, dünya küresel. Ekonomiyi sadece Türkiye ölçeğinde düşünemeyiz. IMF dediniz... İşimize gelmezse yine imzalamayız, evet. Ama IMF'den kokmanın, kaçmanın manası ne? Eğer en iyi krediyi IMF'den alabiliyorsam ondan bunu alırım. Hiç de çekinmem. Ve siyaseten IMF yön vermeye kalkarsa, kusura bakma, bizim yolumuz burada ayrılır, deriz. Bugüne kadar bunu yaptık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.