banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Erdoğan programlarını iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki patlama dolayısıyla bugün İstanbul'daki programlarını iptal etti. Erdoğan patlamayla ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün İstanbul'da biri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde, diğeri de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda olmak üzere iki programa katılması bekleniyordu. Ankara’da yaşanan ve 30 kişinin hayatını kaybettiği 120 kişinin de yaralandığı patlama nedeniyle her iki programa da katılmayacağı bildirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen Erdoğan, patlamayla ilgili bilgi aldı. 

Öte yandan AK Parti, CHP ve HDP’nin seçim çalışmaları kapsamındaki parti programlarını iptal ettikleri belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.