banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Engelliler gecesi buruk geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen geceye katıldı.

Düzenlenen gecede katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Başkan Güvenç, toplumun her kesiminin faydalanabileceğini meslek edindirme kursları açacaklarını ve sosyal tesisleşmeye gideceklerini ifade ederek, “Kültür merkezlerimizin ve meslek edindirme kurslarımızın sayısını artıracağız. İstanbul’a, Konya’ya ve Çanakkale’ye sizler için geziler düzenleyeceğiz” dedi.

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen kazadan dolayı Engelliler Haftasını buruk geçirdiklerini belirten Başkan Güvenç, “Soma’da meydana gelen kazada her dakika kayıplarımız artıyor. Her şey Allah’ın imtihanıdır. Sabırla sükunetle bu hayat yarışını yaşayacağız ve tamamlayacağız. Belediyenin kapılarının her zaman açık olduğunu ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki dönem bir çok sosyal projeye imza atacağız. Kişisel gelişim için ve meslek edinmesi için kurslar açacağız. Kültür merkezlerimizin ve meslek edindirme kurslarımızın sayısını artıracağız. İstanbul’a, Konya’ya ve Çanakkale’ye sizler için geziler düzenleyeceğiz. Bu konuda eski vakıf müdürümüz Ekrem Ayaz’ı sizlerle ilgilenmek üzere daire başkanı yaptık. 24 saat telefonu açık olacak. Hizmete aynı şekilde devam edeceğiz” şeklinde ifade etti..



Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise, “Soma’da hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Engelliler haftanızı kutluyorum. Hafta içerisinde etkinliklerde beraber olduk” dedi.

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelliler için düzenlenen gecede Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Daire Başkanları, engelliler ve aileleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.