banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Emniyetten kaçakçılara büyük operasyon

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarve kaçakçılık suçları ile ilgili olarak yürütülmekte olan operasyonlarda;

 

25.09.2013 günü bazı tırlar da yapılan aramada; V.D isimli şahıstan Toplam (386) adet Gümrük Kaçağı Cep telefonu ile (550) adet cep telefon bataryası ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

25.09.2013 günü bazı tırlar da yapılan aramada; H.T. ve İ.A. isimli şahıslardan Toplam (150) koli içerisinde (7.500) karton yani (1.500.000) dal adet makaron ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (2) şüpheli şahıs yakalanmış, (1) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlilerimizce yurt dışından ithal edilen ürünlerde gümrük beyanında farklı beyanlarla haksız ekonomik kazanç sağladıkları tespit edilen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;

 

25.09.2013 günü bazı tırlar da yapılan aramada; İ.H.D isimli şahıs yakalanmış, farklı beyanlarla yurda ithal ettiği Toplam (322) koli içerisinde (3.864) adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen su ısıtıcısına el konulmuştur.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 26 Eylül 2013 günü yapılan çalışmalarda;

 

26.09.2013 günü saat:07:10 sıralarında Mardin-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan operasyonda toplamdaralı ağırlığı (48) kilogram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan A.A. ve E.B. isimli (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.