banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Emniyetten fakir ailelere gıda yardımı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespit ettiği bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar ile ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardım paketlerini evlere teslim etti.

İçerisinde Pirinç, Bulgur, Fasulye, Şeker, Yağ, Mercimek, Un, Salça ve makarna bulunan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek teslim eden ekipler, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, polis teşkilatının vatandaşın sadece güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, huzur ve mutluluğu için sosyal çalışmalar da yaptığını belirterek, yeni atanmalarına rağmen faaliyet ve hizmetlere başladıklarını söyledi.

Mübarek Ramazan ayının fazileti ve bereketi halkın üzerinde olması dileğinde bulunan Vardar, onlarla beraber dayanışma içerisinde bizi seven bizim de sevdiğimiz Viranşehir halkına az da olsa yardım yaptıklarını kaydetti.

Yardımların daha da artarak devam edeceğini ifade eden Vardar, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, halkımızın hep yanında olcağız. Hepimiz kardeşiz. Tek amacımız halkımızın huzurlu ve güveni bir yaşan sürmesidir. Şeklinde konuştu.

 

Haber-Foto: Mustafa Çapanak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.