banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Emniyet müdüründen o polise: Helal olsun!

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Sedat Göktaş, İzmir'de tartıştığı gençlere ateş açarak 20 yaşındaki Emrah Barlak'ın ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan ve önceki gün tutuklanan polis memuru İ.K.'ya facebook'taki hesabından övgüler yağdırdı. Göktaş, facebook'ta 'Helal olsun sokak ortasında dayak yiyipde üniformayı rezil etmediniz. Ölen ve yaralanan köpeklere Allahtan rahmet dilemiyorum' diye yorumda bulundu. Olayın ortaya çıkması üzerine Göktaş'ın sosyal paylaşım sayfasındaki hesabı kapatıldı. Göktaş'ın yakınlarına, 'Hesap benim. Ancak hesabımı birileri ele geçirmiş. Benim hesabımdan birileri bu mesaji yazmış. Hacklenmişim. Bunu fark edince hesabımı hemen kapattım' şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi. Göktaş, cep telefonunu da kapattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Emniyet yaptığı açıklamada 'Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4.Sınıf Emniyet Müdürünün, İzmir'deki olay hakkında, bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı yorum, haber olarak yayınlanmıştır.Adı geçen personelin söz konusu sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği şahsi görüşleri kurumumuzu bağlamamakta olup, ilgili personel hakkında gerekli inceleme başlatılmıştır' denildi.

ŞARJÖRÜ BOŞALTTIKTAN SONRA EŞİNİ ARAMIŞ

İZMİR'DE 1 kişiyi öldürmek, 3 kişiyi silahla yaralamak suçundan tutuklanan polis memuru İ.K.'nın, olaydan sonra ilk olarak hamile eşini, sonra amirlerini arayıp bilgi verdiği ortaya çıktı. Yaralılar yerde kanlar içerisinde yatarken yolun bir köşesine giden polis memurunun kime telefon ettiği ve ne görüştüğü merak edilmişti. Savcıya verdiği ifadesinde, İ.K., 6 aylık hamile eşini arayıp olayla ilgili kısa bilgi verdiğini ve merak edilecek birşey olmadığını söylediği öğrenildi.

Mustafa Kozak / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.