banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Emekli komiser dolandırıcı çıktı

Balıkesirin Ayvalık ilçesinde Gömeç Bölge Trafik Denetleme Amirliğinin adını kullanarak yıllık abone ücreti 450 lira olan dergiyi satmaya çalıştığı ileri sürülen emekli komiser yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ayvalık Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Osman Tenimi arayan ve kendisini Gömeç Bölge Trafik Denetleme Amiri olarak tanıtan kişi, istasyon adına dergi bastırdıklarını ve dergiye üye olup olmak istemediklerini sordu.

Tenimin olumlu yanıt vermesinin ardından telefondaki kişi, bir polis memuru göndereceğini ve yıllık üye aidat olan 450 lirayı ona vermesini istedi.

Durumdan şüphelenen Tenim, Gömeç Bölge Trafik Denetleme Amirliğini arayarak, dergiyle ilgili bilgi almak istedi. Yapılan görüşmelerin ardından bir dolandırıcılık yapıldığı anlaşıldı. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili emekli komiser olduğu öğrenilen H.Ayı gözaltına aldı.

H.Anın Manisada da kendini maliye müfettişi olarak tanıtarak bir kooperatifi dolandırmaya çalıştığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.