Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_bdo2bfabdiescn1fnm59et4hc2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Elektrik kesintisine esnaf tepkisi VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Elektrik kesintisine esnaf tepkisi VİDEO

Şanlıurfa'da yaşanan elektrik kesintileri elektronik eşyalarar zarar vermesnin yanında gece karanlıkta çalışan esnafıda zor durumda bırakıyor. Günde ortalama 4-5 kez elektrik kesip 5'ar dakika arayla tekrar bırakmaları özelikle esnafı zor durum da kalıyor.

Konuyle ilgilli olarak tepkisini dile getiren fırıncı; "Akşamları karanlıkta çalışmak işlerimizi zorlaştırıyor.  Yetkilerin bir an önce bu elektrik kesintileri sorunu çözmeleri gerekir. Elektrik kesintisi gibi şeyler artık geride kalması lazım" dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.