banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Elektrik iletişim hatları mahalleliyi tedirgin ediyor

Tehlikeyle iç içe yaşadıklarını söyleyen mahalleli önlem alınmasını istedi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesi’ndeki ‘Elektrik İletişim Şebekeleri İşletme Bakım Müdürlüğü’nde sık sık patlamaların yaşandığını belirten mahalleli, tedirgin olduklarını dile getirdi. Mahalle sakinleri, şikâyetlerinin yetkililer tarafından dikkate alınmamasına ise tepki gösterdi.

Mahallelerindeki elektrik iletişim şebekeleri merkezinde sık sık patlamaların yaşanmasından dolayı can güvenliklerinin olmadığını belirten mahalleli, sadece seçim zamanlarında hatırlandıklarını, daha sonra ise kimsenin sorunlarıyla ilgilenmediklerini dile getirdiler. Mahalle sakinleri elektrik şebeke merkezinin saatli bir bomba gibi olduğunu ve ne zaman patlayacağının belli olmadığını bu yüzden tedirginlik yaşadıklarını söylediler.

Her seçim öncesi kandırıldıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Degleş, “Her seçim öncesi bizi kandırıp kaldıracağız diyorlar. Seçimden seçime gelip geliyorlar. Hiç rahatımız kalmadı. Uyuyamıyoruz, trafoda her zaman patlamalar oluyor. Erdoğan’ın kendisi burası kalkacak demişti. Seçim bitti mi her şey eski tas eski hamam. Belediye Başkanı gelip ben kaldırırım dedi ama aradan bir yıl geçti mahalleye bile gelmiyorlar.” dedi.

Degleş, “Eski Vali Celalettin Güvenç burayı kaldırıp park yapacağım demişti. Seçim bitti hiç kimsenin yüzünü bir daha görmedik. Dün burada otururken büyük bir patlama oldu. Çok korktuk, herkes bir yerlere kaçtı. Bu tehlike, saatli bir bomba gibi bizleri, çocuklarımızı tehdit ediyor.” şeklinde konuştu. (Mustafa GÜL-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.