banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Elazığ'da 'Aile İçi İletişim' semineri

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu’  konulu seminerde konuşan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, ailelere önemli tavsiyelerde bulunarak, “Çocuğunuzu oyunla büyütün, sevgiyle yoğurun, özgüvenle yetiştirin.” dedi.

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu’  konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi’nin Sosyal Destek Projeleri kapsamında Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen seminere, özellikle anneler yoğun ilgi gösterdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, aile içi iletişim ve aile içi iletişimde dikkat edilmesi gereken konular, aile içi empati kurabilme, sevginin aile içinde oynadığı birleştirici rol, mutluluğu aile içerisinde yaşayabilme, ailede ‘biz’ bilincini oluşturma, başarılı çocuk yetiştirme ve çocuk sahibi olmanın ayrıcalığını görebilme konularına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Çocukların birey olarak yetişmesinde belirleyici faktörlerin başında anne ve babanın rol model olduğuna dikkat çeken Tekin, çarpıcı örneklerle ailelere doğru rol model olabilmenin gerekliliğini ve çocukların gelişiminin temelinde anne-babaların tutum ve davranışlarının belirleyici olduğunu kaydetti. (Sinan Bilici-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.