banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

EKİNCİ,

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin 'Kış aylarında hiçbir mahallemiz çamurlu olmayacak' talimatıyla yol yapım çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım atağına geçti. Bir yandan şehir merkezinde alt yapısı tamamlanmış yollarda stabilize yol ve kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerini sürdüren ekipler diğer yandan kırsal mahallelerde belirlenen program dahilinde çalışmalarına devam ediyor.


Kırsalda yüzde sekseni tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmalarında hedef; bölge insanının kış aylarında çamursuz yollara kavuşması.

 Bu hedef doğrultusunda hava şartlarının iyileşmesiyle birlikte çalışmalarına başlayan ve kısa süre içerisinde sona gelen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları, vatandaşların da takdirini kazanıyor.


Kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere bölgeye giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Bakırtaş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ve bazı birim amirleriyle birlikte yapımı tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmasını kontrol eden Başkan Ekinci," Kışa girmeden çamurlu hiçbir mahalle bırakmayacağız." dedi. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi:"Bakırtaş mahallemizi ziyaret ettik.


Muhtarımız ve vatandaşlarımızla beraber yapılan çalışmaları yerinde inceledik. 7 Haziran'a kadar değil 7 Haziran sonrasında da Eyyübiye Belediyesi sürekli sahada olacak. İnsanlarımıza gerek şehir merkezinde gerekse de kırsal kesimde nerede hizmet gerekiyorsa bizler sürekli orada olacağız. Orada olmaya da devam edeceğiz.

Özellikle kışa girmeden çamurlu hiçbir köy bırakmayacağız. Şu anda da kırsal mahallelerimizin yüzde seksenini bitirdik. Kalan yüzde yirmilik kısmını da bitireceğiz inşallah. Bundan sonrasında da diğer alanlardaki eksiklikleri gidermeye çalışacağız.

Gerek kırsal konakların yapımı gerekse de diğer konularda hızlı bir süreç içerisindeyiz. Kırsal konakların 20 tanesinin temelini attık ve çalışmalar başladı. Daha önce de 31 tanesinin bakım ve onarımı bitti. 41 tanesinin de değişik ihtiyaçları giderildi.

Bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecek. Ama dediğim gibi sadece kırsalda değil şehir merkezinde de özellikle fiziki anlamda devasa projelerimizi hayata geçireceğiz. " Eyyübiye Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür eden vatandaşlar ise," Allah Başkan Ekinci'den ve ekibinden razı olsun. Çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. " dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.