Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fmd9fraobkdhqs2j1a380uskg3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
EĞILMEZ'DEN 29 EKIM KUTLAMA MESAJI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

EĞILMEZ'DEN 29 EKIM KUTLAMA MESAJI


Eğilmez mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 91’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 91 yılda aldığı mesafeyle dünyada, özellikle bölgesinde barış ve istikrarın vazgeçilmezi olmuştur.
Cumhuriyetimizin 91’inci yılını kutladığımız bu günlerde, Vatanımızın  bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.