Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_7b26llagt9d9k5v3abg9592fh0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eğilmez ve Ekinci Herkesi Duaya Çağırdı-VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eğilmez ve Ekinci Herkesi Duaya Çağırdı-VİDEO

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, düzenlenen iftar yemeği öncesi Eyüp Peygamber Makamında Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına giderek burada vatandaşlarla bir araya geldiler. İftar çadırına gelen yüzlerce vatandaşla yakında ilgilenen başkanlar burada kendi elleriyle de yemek dağıtımı yaptılar. Masalarda oturan ve özellikle Suriyeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında, Başkanlar tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldular.

Yemek dağıtımı sonrası Başkan Ekinci ve Başkan Eğilmez, Samsat Hanı’nda Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan’ın Eyyübiye İlçesinin seçkin ve ileri gelenlerin onuruna verdiği iftar yemeğine katıldılar. Burada Eyyübiye ilçesinin birçok mahalle ve kırsal kesimden gelen seçkin insanlarla birlikte iftar yapıldı. Başkan Ekinci ve Başkan Eğilmez’in yanı sıra, iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ev sahipliği yaptı. Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak’ta düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcısı Aziz Aslan’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde kendilerini seçkin insanlarla bir araya getirdikleri için teşekkürlerini iletti. Allah ne niyetle bu yemeği vermişse kabul etmesi temennisinde bulunan Başkan Eğilmez, “tuttuğum oruçları rabbim kabul etsin. Yapacağımız tüm dualarda özellikle Gazze’de şuan da bomba altında olan tüm kardeşlerimize, rabbim bugünlerin hürmetine inşallah dualarımızı kabul eder” dileklerinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Eyyübiye ilçemizin çok değerli insanları, öncelikle bizleri bir araya getiren Meclis Üyemiz, Başkan Yardımcımız Aziz Aslan kardeşimize teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya gelmek güzel oldu. Ramazan ayı mübarek bir ay, bu mübarek ayda rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. O mübarek ayda rabbim yapacağımız duaları kabul etsin. Özellikle gerek Gazze’de olsun, gerek Suriye’de olsun, gerek Irak’ta olsun, gerek Libya’da olsun, gerek doğu Türkistan’da olsun, zulüm altında inim inim inleyen Müslümanların inşallah bu ay yapılan dualarla bu sıkıntılarını giderir. Rabbim inşallah bayrama güzel bir şekilde bizleri kavuşturur. Bizlerde göreve geldiğimiz andan itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanmamızı yaptık. İnşallah, merkezde 36 kırsal 117 mahallemize eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Çoğunuzun da bölgesi olması itibariyle burada bir konuyu da dile getireyim. Özellikle yol konusunda çok ciddi talepler var. Yardımcı sonrası stabilize yolla ilgili tabi yol etrafında pamuk eken insanlar için de sıkıntılı bir durum, araçlar için çok ciddi bir sıkıntı, haliyle büyükşehir yeni kuruldu, yeni teşkilatlandı. Özel idare kapandı, tabi teşkilatlandıktan sonra hızlı bir şekilde ihaleye çıkıldı. İşin yasal boyutunu bilenler de bilir, ihalelerin en az 45 gün askıda kalması gerekiyor. Şuan itibariyle Yardımcı sonrasına 30 km. asfaltlama ihalesi günü alınmış durumda, inşallah kısa bir süre içerisinde bu yollar yapılacak. Bide köy içi hizmetlerle ilgili talepleri biz alıyoruz. Onlara da, kuracağımız ekiplerle inşallah kısa bir süre içerisinde gideririz. Ben tekrar geldiğiniz için, bizi sizlerle buluşturan kardeşimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim bu birliğimizi daim eylesin, bu birliğimiz inşallah daim devam eder. Bizler burada huzurlu ortamda iftarımızı açıyoruz. Bu ortamı bizlere sağlayan liderimiz Başbakanımız, 10 Ağustos’un Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine de teşekkür ediyoruz. Bu anlamda da gerek Eyyübiye ilçesinde, gerek diğer ilçemize, Şanlıurfa’mızda ve tüm Türkiye’de gereken desteği verileceğinin bilincindeyiz. Çünkü 10 Ağustos’ta onun Cumhurbaşkanı olması demek, milletin tam anlamıyla iktidara gelmesi demektir.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.