banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

EĞİLMEZ KARAKÖPRÜ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Sabah esnaf ziyaretine çıkan Milletvekili adayı Yusuf Eğilmez’e Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol ve Karaköprü ilçe teşkilat üyeleri eşlik ettiler.
Karaköprü 35 metre yolu üzerinde bulunan esnafı teker teker ziyaret eden Eğilmez, Esnafın sorunlarını dinledi. Esnaftan dua talep eden Yusuf Eğilmez, “AK Parti’nin 2023 hedefi için mutlaka 400 vekille gelmesi gerekir. Bunun için bu dönemde Şanlıurfa’da rekor destek bekliyoruz. Halkımızın bu desteği kendisine hizmet eden AK Kadrolara vereceklerinden eminin. Sizlerden hem oy hem de dua talep ediyorum” diye konuştu.
AK Parti iktidarında Şanlıurfa’da çok önemli yatırımlar yapıldığını dile getiren Yusuf Eğilmez; “Cumhuriyet dönemi boyunca yapılan yatırımların kat be kat fazlası yapıldı. Her alanda yapılan yatırımlar artarak devam ediyor” dedi.  
Sabah saatlerinde başlayan esnaf ziyareti akşam saat 17:00’ye kadar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.