banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

EĞİLMEZ BİR GÜNDE 12 KÖY GEZDİ


Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmaları için Karaköprü ilçe Başkanlığında toplantı yapan Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerinden Estağfurullah, Apaydın, Çakmak, Millisaray, Bahçeli, Düger, Yemişli, Kasımkuyu, Doyumlu, Yığınak, Höyüklü ve İlhan’ı dolaşarak bir rekora imza attı.
Gitmediğin yer senin değil diyen Yusuf Eğilmez; “Bizler 7 Haziran’a kadar her yere gideceğiz. Herkesle tokalaşacağız ve herkesi dinleyeceğiz” diye konuştu
Gece Geç saatlere kadar adaylar arkadaşlarıyla toplantılar yaparak Şanlıurfa için kafa yorduklarını söyleyen Av. Yusuf Eğilmez, “Sabahın erken saatlerinde de Karaköprü İlçe Başkanlığımıza gelerek arkadaşlarla bir araya geldik. Her bir ferde ulaşmak için bütün mahallelerimizi dolaşmak zorundayız. Bugün de 12 kırsal mahallemizi dolaşarak vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Dertlerini dinledik. Oylarını ve dualarını talep ettik” dedi.
Yusuf eğilmez ve çalışma ekibinin Sabah erken başlayan köy ziyaretleri akşam saatlerine kadar sürdü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.