banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

DÖRT NOKTADA HAVUZLU KAVŞAK YAPILIYOR

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü GAP Arena, ŞUTİM, Kuyubaşı, ve Yeni Otoğara giden Mardin yolunda K4 kavşağında yeni düzenlemeler yapılıyor. Hilton önündeki kavşak düzenlemesini tamamlayan Şanlıurfa Belediyesi, GAP Arena, ŞUTİM ve Yeni Otoğara giden Mardin yolundaki K4 kavşağında çalışmalarını bitirme aşamasına geldi. Yeni kavşakların şehrin görünümüne güzel bir görsellik kazandıracağı bildirildi. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçe Müdürü İmam Katı, toplamda 5 noktada havuzlu kavşak çalışmalarının olduğunu ancak bunlardan birini tamamladıklarını söyledi.

15 GÜN SONRA FALİYETE GİRECEK

Şuan yapı devam eden havuzlu kavşaklarıyla ilgili bilgi veren İmam Katı, K-4 Kavşağının çapının 45 metre, ŞUTİM Kavşağının 22 metre, Kuyubaşı kavşağının çapının 37 metre, GAP Arena Kavşağının da 16 metre çapında olacağını hatırlattı. Şuan dört noktada yapımı süren havuzlu kavşak çalışmalarında fiziki gerçekleşmenin yüzde 70 civarında olduğunu belirten Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçe Müdürü İmam Katı, 15 gün içerisinde hepsinin faaliyete gireceğini vurguladı.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.