banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Dolandırıcılık Köprüsü (Video)
Şanlıurfa’da yaşayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, uşak'ta oturan bir kadını "hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor" diyerek kandırdı.



Dolandırıcıya inanan kadın, Bursa’da bir hesaba 50 bin lira yatırdı. Dolandırıldığını anlayan kadının şikâyeti üzerine, Bursa’daki banka şubesine parayı çekmeye giden kişi yakalandı.

İddiaya göre, Uşak'ta yaşan Nazmiye A'yı 5 gün önce Şanlıurfa’dan arayan bir kişi, kendisinin polis olduğunu belirterek, "hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor.



Vereceğim hesap numarasına acele 50 bin lira yatırın" dedi. Bunun üzerine bankaya giden kadın, 50 bin lirayı Bursa’da bir banka şubesi hesabına havale etti.

Tevhit A, paranın yattığını haber alınca Bursa’daki banka şubesine giderek söz konusu hesaptan ilk olarak 3 bin lira çekti.

Bu arada yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşan Nazmiye A, dolandırıldığını anlayarak bankaya döndü ve hesapta kalan 47 bin lirayı bloke ettirdi.

İhbar üzerine harekete geçen bursa polisi, ertesi gün paranın kalan kısmını çekmek için Santral Garaj Mahallesi'ndeki bir banka şubesine gelen tevhit o'yu gözaltına aldı.



Tevhit O'nun ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, parayı bir arkadaşının araba alması için gönderdiğini zannettiğini söylediği öğrenildi.

Tevhit A sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.
Kanalurfa.com




Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.