Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_naimkll0u07bkh05244iah93o2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Doktorlar iftar'da buluştu. haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Doktorlar iftar'da buluştu.


Şanlıurfa Sağlık Mensupları Derneği (SADER) ve OSM Ortadoğu Hastanesinin birlikte organize ettiği iftar yemeği sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.

OSM Ortadoğu Hastanesinde yapılan iftar programına aileleri ile birlikte katılan Şanlıurfa’daki farklı hastanelerde görevli doktorlar bir biri ile kaynaşma imkanı buldu. Başhekim İbrahim Halil Baysal’ın ev sahipliğinde yapılan iftar programına yaklaşık 300 kişi katıldı. SADER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Baysal: “Rahmet ve bereket ayı ramazan-ı Şerifte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan son derece mutluyuz ama aklımızın bir köşesinde de Afrika’da yaşanan dram var. Dua ediyor ve elimizden geldiğince oradaki kardeşlerimize de yardım etmenin gayreti içine giriyoruz. Üyelerimize Soma’liye yardım konusunda çağrılarda bulunuyoruz bu çağrımıza çok sayıda arkadaşımız olumlu yanıt verdi. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Kimse Yok Mu Derneğinin başlattığı SMS Kampanyası var. Cep telefonlarının mesaj bölümüne girerek ACLIK yazıp 5777’ye gönderilmesi halinde Somali’ye 5 liralık yardım yapılabiliyor. Bizim üyelerimiz de genellikle bu şekilde yapıyor.” dedi.

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.