banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Doğuş Üniversitesi İrtibat Ofisinden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Güneş, Doğuş Üniversitesi adına Likoğlu’na yeni görevinde başarılar dilemek üzere gerçekleştirdiği ziyaretinde, kentte yürüttükleri eğitime katkı çalışmalarından bahsetti. Doğuş Üniversitesi’nin sadece Şanlıurfa’daki okullarla ve öğrencilerle değil, meslek örgütleriyle de ortak projeler gerçekleştirdiğine değinen Güneş, geçmiş etkinlikler hakkında bilgi verdi. Güneş, emniyet teşkilatı için de bir eğitim semineri verilmesi üzerinde ortak çalışma yürütülebileceği önerisinde bulundu.
Emniyet Müdürü Likoğlu ise ziyaret için Güneş’e teşekkür ederek, ortak seminer önerisinden memnun olduğunu, eğitim odaklı çalışmalar gerçekleştirmekten mutluluk duyacaklarını vurguladı. Likoğlu, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya geldiğini ve Doğuş Üniversitesi’ni tanıdığını da belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.