banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Diyarbakır'ın Sur ilçesi ablukaya alındı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bu gün saat 05.00’ten itibaren uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı ile beraber, ilçenin, çevresinde polis ve askeri araçların konuşlanarak, adeta ablukaya alındığı görüldü. İlçede  yer yer çatışma ve patlama seslerinin duyulduğu bildirildi.  

Sur İlçe sakinlerinden edinilen bilgilere göre, ilçeye konuşlanarak    hendek kazıp, yol kapatan PKK'lılar  ile kolluk güçleri arasında çatışmalar devam ederken, ilçenin Fatihpaşa Mahallesinde  iki ateş arasında kalan bazı vatandaşların yaralandığı bildirildi.  

İlçe sakinlerinin verdiği bilgiye göre,  ilçede sabah saat 04.00'ten silah sesleri başladığı ve  akşama kadar susmadığı, sabah saatlerinden beri  de kesilen elektriklerin hala verilmediği  öğrenildi.

(İLKHA)

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.