banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Dİyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda, Hani ilçesi Yukarı Turalı Mahallesi, Şabek Komu, Damlatepe  Mahahlleleri ile Lice ilçesi Akçapınar, Şenlik, Tuzlaköy ve Birlik Mahalleleri arasında kalan bölgede PKK’ye yönelik  operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamanın devamında “Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde (Hani İlçesi; Yukarı Turalı Mahallesi, Akçayurt Mah., Kaledibi Mah., Başaklı Mah., Taşburun Mah., Güzelce Mah.,  Karapilyar Mah., Aşağıturalı Mah., Damlatepe  Mah., Çay Mah., Horsel Mah., Mezartarlası Mah., Sıraevler Mah., Karapilyari Mah. ile Lice İlçesi; Elmadere Mah., Boyluca Mah., Ayaz Mah., Akçapınar Mah., Şenlik Mah., Tuzlaköy Mah., Birlik Mah., Şakan Mah.)  sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 04 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 17.00’ den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.