banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Diyarbakır'da uçak seferleri iptal edildi

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısının ardından dün Diyarbakır ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı, gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam etti. Sis nedeniyle uçuşlar iptal edildi.

Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar zaruri olmadıkça evlerinden dışarı çıkmıyor.

Ana caddelerde biriken kar, karla mücadele eden ekipler tarafından temizlenirken, ara cadde ve sokaklarda biriken karın temizlenmemesi nedeni ile araçlar ilerlemede sıkıntı yaşadı.

Kar yağışı ile beraber hava sıcaklıklarından 8 ile 12 derece arasında düşüş yaşanırken, yetkililer vatandaşları don olaylarına karşı uyardı.

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre soğuk ve karlı havanın önümüzdeki günlerde de etkili olacağı belirtiliyor.

 Uçak seferleri iptal edildi

Dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan sis nedeniyle Diyarbakır’da yapılması beklenen uçak seferleri iptal edildi.

Ankara, İstanbul ve İzmir’den gelmesi gereken uçakların, sis nedeniyle kalkmadığı bildirildi. İptal edilen seferler nedeniyle birçok yolcu mağdur oldu.

Sisin öğleden sonra dağılmasını öngören yetkililer, seferlerin dün saat 17.00’dan, bugün 12.00’a kadar iptal edildiğini belirtti. (M. Hüseyin Temel, Vedat Aydın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.