banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Diyarbakır'da polise saldırı

Diyarbakır’da zırhlı polis aracına yönelik uzun namlulu silahlar ile yapılan saldırıda 2 polis hafif bir şekilde yaralandı.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, dün akşam (10 Eylül 2015) tarihinde saat 20.20 sıralarında Diyarbakır Huzurevleri mahallesi 12’inci sokak üzerinde görev yapan zırhlı polis aracına yönelik olarak PKK’liler tarafından uzun namlulu silahlar ile saldırı gerçekleştirildiği belirtildi.

Saldırıda, araç içerisinde bulunan görevli 2 polisin hafif şekilde yaralandığı belirtilerek, saldırıyı yapan grubun saldırıda kullanılmak üzere yanlarından getirdikleri ve kurulu vaziyetteki Lav Silahını da olay yerinden bırakarak kaçtıkları açıklandı.

Yaralanan polislerden biri tedavi sonrası taburcu edilirken, diğerinin ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Olayla ile ilgili olarak soruşturma devam etmektedir.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.