banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Haliliye Çulcuoğlu restaurant AK Parti ile HAS Partiden kaynaşma toplantısı VİDEO

Diyarbakır'da cephanelik ele geçirildi

Diyarbakır’da son günlerde yaşanan PKK saldırılarını engellemeye yönelik polis baskınları devam ediyor.

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde polis tarafından yapılan baskınlarda 12 adet Kaleşnikof tüfek, 2 adet roketatar 3 adet el bombası ve çok sayıda mühimmatın bulunduğu bir cephanelik ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Diyarbakır Valisi Mustafa Aksoy’un yaptığı açıklamada,  merkez Sur ilçesinde yapılan baskınlarda ele geçirilen çok sayıdaki mühimmatın merkez Sur ilçesine bağlı Fatih Paşa Mahallesi’ndeki bir çay bahçesinde bulunduğu belirtildi.

Vali  Aksoy, yapılan operasyonlar sonucunda toplam da, 12 adet Kaleşnikof tüfek, 2 adet roketatar, 3 adet el bombası, 12 adet hücum yeleği, 35 adet içi fişek dolu Kaleşnikof şarjör, 4024 adet fişek, 15 adet roketatar sevk motoru, 8 adet anti personel roketatar mühimmatı, 890 adet Bixi fişeği, Bixi fişek mayonları, 7 adet anti tank roketatar mühimmatı ve 1 adet plastik muhafazalı, 57 adet av tüfeği fişeği, 38 adet el yapımı bombanın ele geçirildiğini açıkladı.

Aksoy olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.