banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Diyarbakır'da 4 kişi öldürüldü

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde yol kapatan yaklaşık 20 kişilik gruba sivil bir araçtan inen kişilerce ateş açılması sonucu 4 kişinin öldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saat 21.45 sıralarında Seyrantepe Mahallesi Toplu Konut 1. Cadde’de yol kapatan yaklaşık 20 kişilik gruba sivil bir araçtan inen kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı ve 4 kişinin öldüğü belirtildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, silahlı saldırının ardından yol kapatan grup olay yerinden kaçarken, ağır yaralananların uzun süre yerde yattığı ve kimsenin yaralıları almaya gelmediği belirtildi.

Yolun kapatıldığı noktaya 2 otomobilin yanaştığını gördüğünü belirten bir görgü tanığı şu bilgileri paylaştı: “Yolun kapatıldığı noktaya iki otomobilin geldiğini gördük. Öndeki araçtan inen biri kendisinin doktor olduğunu ve yolu açmalarını rica etti. Grup yolu açmamakta ısrar etti. Ardından arkada bekleyen diğer otomobilin dört kapısı birden açıldı ve içinden çıkanlar ellerindeki uzun namlulu silahlarla gruba ateş açtı. Herkes bir tarafa kaçışırken yere 2 kişi yere düştü. Kaçanların ardından koşarken 2 kişiyi daha vurdular. Sonra yere düşenlere tekrar ateş ettiler. Daha sonra da araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştılar.”

Olay anını gören başka bir görgü tanığı ise otomobilden inenlerin sivil polislere benzediğini ileri sürerek, yaralanıp yere düşenlerin uzun süre yerde cansız beklediklerini, yaşanan kargaşa sebebiyle çevredekilerin de kaçıştığını ve olay yerine sağlık ekiplerinin gelip gelmediğini görmediğini söyledi.

Saldırı olduktan sonra kimsenin çevrede kalmadığı bu sebeple yaralananlara ne olduğu tam olarak öğrenilemedi. Ama kimi görgü tanıklarının iddiasına göre, en az 2 kişinin öldüğü belirtildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.