banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Diyarbakır'da 11 bin polis ve jandarma görev yapıyor

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yenişehir ilçesindeki Ali Emiri Ortaokulunda oyunu kullandı.

Valisi Aksoy, eşi Hülya ve oğlu Mehmet Erdoğan Aksoy ile beraber öğle saatlerinde oyunu 1307 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından kısa bir açıklama yapan Vali Aksoy, seçimlerin sakin bir ortamda gerçekleştiğini belirtti.

Seçim kapsamında il genelinde 11 bin 84 polis ve jandarmanın görevlendirildiğini ifade eden Aksoy, “Temennimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan halkın özgür iradesinin sandığa yansımasıdır. Şu ana kadar Diyarbakır genelinde seçimlere dönük olumsuz bir olay meydana gelmemiştir. Temennimiz seçimlerin güven ortamı içerisinde tamamlanıp sonuçların seçim kurullarına sağlıklı bir şekilde ulaştırılmasını sağlamaktır.” diye konuştu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.