banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Diyarbakır Valiliğinde çatışmayla ilgili açıklama

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde meydana gelen ve Baro Başkanı Tahir Elçi ile bir polisin hayatını kaybettiği çatışmayla ilgili bir açıklama yayımladı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldığı belirtilen açıklamada, olayın detaylarının inceleneceği, bu detayların daha sonra kamuoyuna paylaşılacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “28.11.2015 tarihinde saat 11.00 dolaylarında İlimiz Sur İlçesi Dört Ayaklı Minare civarında  Diyarbakır Barosu tarafından bir basın açıklaması programı yapıldığı esnada güvenlik görevlilerimize saldırıda bulunulmuş; bu saldırıda 1 polis memurumuz şehit olmuş, 2 polis memurumuz da yaralanmıştır. Olay sırasında ve akabinde aynı yerde meydana gelen çatışmada, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir ELÇİ hayatını yitirmiştir. Konuyla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açılmış olup konunun detayları incelenmektedir. Konuyla ilgili detaylı açıklama kamuoyuyla daha sonra paylaşılacaktır.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.