banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Diyarbakır Valiliği: Bonzai değil esrar kullanmış

Bonzai uyuşturucu maddesi kullandıktan sonra ailesine şiddet uyguladığı ve ailesinden bir kişiyi rehin aldığı yönünde basına düşen haberler üzerine bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, M.Ç isimli şahsın esrar bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu kullanmak suçundan daha öncede hakkında işlem yapıldığını belirtti.

Valiliğin yapılan açıklamasında; “Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen çalışmalarında, bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesine rastlanılmamış, bu yönde bir yakalama yapılmamış ve bu maddenin kullanıldığına dair herhangi bir bulguya ulaşılmamıştır. Haberde ismi geçen M.Ç. adlı kişi de bonzai maddesi kullanmamıştır.” ifadelerini yer verildi.

Ayrıca, 14 Eylül günü meydana gelen olayda M.Ç. isimli şahıs hakkında ailesine uyguladığı şiddet sebebiyle de adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.